Uppåt

Chokladen uppäten, mycket gott men ack så onyttigt. Fast jag mår bättre nu, fast det beror inte på chokladen utan något helt annat. Några trevliga meddelanden gjorde mig på bättre humör… Sa för ett tag sedan att jag inte tänkte nätdejta igen men nu gör jag det igen. Det jobbiga är att det förra gången kändes så rätt från första stund och jag undrar om jag kommer få uppleva den känslan igen. Hade, som jag nämnde tidigare, en lunchdejt idag och det kändes verkligen inte rätt utan helt fel, så fel. Undrar hur länge jag ger nätdejtandet en chans denna gång.

Hur som helst, humöret är som sagt bättre och det för att jag mailat fram och tillbaka med en kille som verkar trevlig, sen om det leder till något är en helt annan sak.

…och så kan man ju fråga sig om varför jag började igen när jag sagt att jag inte skulle göra det. Hmmm, saknade helt enkelt att ha något att se fram emot. Inga roliga mail väntade mig när jag loggade in på datorn och inte heller hade jag några roliga träffar att se fram emot. Är det ett sätt att träffa den stora kärleken? Vet inte. Dock vet jag att jag träffade både exmannen och den före detta hussen via nätet, även om jag träffade exmannen på en chatt.

Men nu har jag inte tid att ligga här, måste prova min begravningsutstyrsel. Min lilla söta farmor har gått bort och i helgen är det begravning i Finland.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: