Trötter

Känner att jag vill skriva, men hjärnan är slut och trött. Så många tankar som snurrar och jag får ingen riktig rätsida på saker och ting. Önskar att jag var tankeläsare ibland, skulle vara så mycket lättare då, tyvärr är jag inte det. En dag tror jag mig veta saker, dagen efter vet jag inte alls. Varför ska det vara så komplicerat? Vill veta…

Hur som helst, för att helt byta ämne så spenderas påskhelgen på jobbet. Har hittills haft två bra dagar, jag hoppas att de två kvarvarande också blir det. Har varit en del godis framme men jag har skött mig ganska bra och inte tagit för många i alla fall. Eftersom jag aldrig får påskägg så köpte jag mig lite eget godis att äta här hemma. Det blev en påse Lindor Stracciatella – ett mycket lyckat köp. Så otroligt goda!!

Såg Prince Caspian igår och fick en ny favoritlåt:

Ska nog lägga undan datorn nu och sova så jag orkar träna innan jobbet i morgon. Förhoppningsvis kan tankarna sluta snurra så att jag får sova, behöver det.

%d bloggare gillar detta: