Skärtorsdag

Påsken är här och jag jobbar hela, dock har jag valt det själv så jag borde inte klaga. Men det gör jag, åtminstone lite, hade inte alls haft något emot att vara långledig. Har en tredagarsledighet nästa vecka så jag får mitt då.

Igår kom äntligen mina missar hem och jag hade verkligen saknat dem! Men nu är ordningen återställd igen, jag har nya golv och nu är det bara tapeterna som saknas…och lite möbler och sånt förstås. Hade en bra dag igår, trots att jag fick gå upp tidigt. Avslutade kvällen med ett bad och lyckades äta två hekto smågodis också, mådde inte så bra efter det och jag ska verkligen försöka komma ihåg den känslan nästa gång jag är sugen på smågodis. Otroligt stora godispåsar de har nu för tiden på ICA, mina två hekto täckte ju knappt botten.

Saga och Siri gör mig sällskap i sängen.Två hekto smågodis.

Har inte tid att sitta här längre, ska iväg och köra intervallträning på gymmet. Morgonpromenad har jag tagit idag också, blev aldrig någon igår. Och ikväll har jag förhoppningsvis en trevlig middagsgäst. Blir en bra dag idag också.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: