Saknar misselissarna!

SagaSiri

Saknar min missar, är så tomt och tyst i lägenheten!! Systrarna Bus är hos sin fd husse eftersom jag var borta natten som var och för att jag i veckan som kommer ska få nya golv i hall, kök och vardagsrum. När den fd hussen var här och hämtade missarna så passade jag även på att berätta att jag varit ute på dejter. Tror han tog det bra, men man vet aldrig med honom eftersom han aldrig säger så mycket.

Har haft en bra helg, förutom svackan jag hade natten mot lördag. Fredagen spenderades i trevligt sällskap. Lördagskvällen spenderades även den i trevligt sällskap, var hem till syrran och den lilla systerdottern (även systersonen kom och åt tacos *mums*). När jag ändå var ”hemma” passade jag på att träffa S, alldeles för länge sedan sist! Tack för några trevliga timmar…och fika! Och sen en promenad på kvällen med samma trevliga sällskap som i fredags, kan inte bli bättre. 🙂

Nu dags att sova. By the way, bilderna är klickbara.

  One Reply to “Saknar misselissarna!”

  1. 06 april 2009, 10:40 at 10:40

    Men här är du ju!!! Vad roligt att hitta dig igen! Nu ska jag läsa ikapp mig lite!!
    Hoppas allt är bra?

    STor KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: