En liten uppdatering

Jag vet, jag sa att jag skulle blogga igen, men senaste tiden har det bara blivit mikrobloggande. Har inte riktigt kommit in i det än, kan vara så att jag mår för bra. Förr skrev jag mycket mer, inte alltid om elände men jag mådde aldrig riktigt så bra som jag gör nu. Ibland förvånar det mig, att jag mår så bra nu menar jag. Tror inte att jag mått så här bra förr, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall. Det var så mycket som levde kvar från min barndom, finns visserligen kvar men tar inte upp lika stor plats i mitt liv. För att inte tala om de jobbiga åren då vi försökte få barn, sen skilsmässan, misshandeln, missfallet… Men nu, jag förstår egentligen inte vad som hänt, bara att jag nu satsar på mig själv och att jag ska må bra. Detta är mitt år, med många nystarter.

Men en lite uppdatering skulle det vara, inte ett utlägg om hur jag mår. Ja vad gör jag: jobbar bland annat. Andra veckan som jag går själv och jag tycker själv att det går bra. Visst, jag har mycket kvar att lära men det kommer att bli bra, och jag tycker ju om att lära mig nya saker.

Men jag jobbar inte hela tiden, jag tränar också och har verkligen kommit igång med det nu. Känns bra och jag märker redan lite resultat. Attans, vad snygg jag kommer att bli! Ska träna i morgon så egentligen borde jag sova nu, men jag fastnade här och skvallrade lite med Maria. Allra bästa Maria, först att få reda på allt! 🙂

…och sen pågår det lite annat också, men det tänker jag inte avslöja här, inte än. Behåller det för mig själv. *ler hemlighetsfullt*

Post navigation

%d bloggare gillar detta: