Fredag i morgon!

Jaha ja, så börjar även denna vecka närma sig sitt slut. Önskar att jag, som så många andra, var ledig i helgen men så är inte fallet, här ska jobbas. Visst trivs jag utomordentligt på mitt nya jobb, men jag vill ändå vara ledig när det är helg. Har helt klart valt fel yrke för det, eller i alla fall fel arbetsplats. Hade jag varit på en vanlig mottagning så hade jag haft lediga helger, men då hade jag med största sannolikhet jobbat alla vardagar i stället, och lediga vardagar är inte helt fel.

I morgon är det utbildning som gäller, tredje ”introduktionsdagen”, det ska bli lite AMLS, ATSS och A-HLR. Efter allt det så tänkte jag sedan gå och träna. Jag kan träna gratis på sjuhuset men jag är så glad att jag valde att betala lite mer för att träna för jag tycker det är så roligt på det nya stället. Och för att jag ska vilja träna så måste jag trivas med att gå dit…

Bara lite pladder innan sängdags var detta, nu sängen. Ska försöka ta tag i sidan lite mer i morgon, så att jag trivs med att ”gå” hit också. Natti Natt!

Post navigation

%d bloggare gillar detta: