Hej då Mora!

Som jag kommer att sakna denna utsikt! Österdalälven och bergen! Visst, den hade varit ännu finare om några träd hade försvunnit och det röda huset inte hade stått i vägen, men man kan inte få allt. Det här har varit min utsikt från min balkong och mitt vardagsrumsfönster under nästan tre års tid, en finare utsikt än denna kommer jag nog aldrig att få igen. Jag har stått otaliga gånger och tittat ut genom vardagsrumsfönstret, sett många otroligt fina solnedgångar. Ja, jag kommer verkligen att sakna den! (På tal om nästan tre år, det var länge sedan jag bodde så länge i en och samma bostad! Den tid jag jobbade där är också det längsta jag jobbat på en och samma avdelning sedan jag blev klar sjuksköterska för tio år sedan, det säger något om hur bra jag trivdes där…tills jag inte gjorde det längre.)

Idag tog jag en sväng till Mora för att slutbesikta min lägenhet tillsammans med bovärden plus att jag hämtade mina vinterhjul. Så, nu är det bara att komma i ordning i min nya lägenhet och sen är allt med flytten avklarat – som jag ser fram emot det. Har inte så mycket kvar att göra och jag borde bli klar i morgon, beroende på om jag kommer igång eller inte. Det återstår att se.

›› 90/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: