Dagens horoskop

Det var ett tag sedan jag körde en dagens horoskop, eller för den delen veckans eller månadens. Senaste gångerna jag funderat på det så har sidan jag brukar kolla horoskop på krånglat, så nu har jag valt en annan.

Arbete: Du kommer att bli testad den närmaste tiden. Se till att utföra alla dina uppgifter exemplariskt och stora möjligheter kommer öppna upp sig i framtiden. Testad vet jag inte men jag har ju nytt jobb, så ”granskad” lite blir jag ju. Idag stod jag på en op som jag aldrig haft förut, det kändes och gick bra. Sånt är kul!

Hälsa: Du får för lite sömn vilket har en negativ inverkan på resten av kroppen. Se till att varva ner ordentligt innan du lägger dig. Nehej, säger du det! Ja, jag får för lite sömn, tyvärr. Den senaste tiden har jag inte sovit så bra men det beror inte på att jag inte varvar ner innan sängdags, för det gör jag. Det är för ljust i mitt sovrum så jag sover med sovmask, och det brukar funka men den sista tiden…nej, inte så bra. Jag har dock backat ett Kickstarterprojekt så om någon månad borde jag få hem en bra sovmask, fast innan dess kanske jag har fått upp en rullgardin.

Relationer: Idag har du väldigt lätt att bli kär. Känn efter om du får en pirrande känsla i magen när du pratar med någon speciell. Kärleken kommer hänga i luften hela dagen. Låt mig utbrista i dagens största skratt! Ha ha ha! Jag har inte fått någon pirrande känsla någonstans men så har jag inte heller pratat med någon speciell, inte för att jag tror att det hade varit något pirr även om det hade funnits någon speciell.

(Nej, jag tror inte på horoskop men jag tycker det är roligt att läsa dem.)

›› 99/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: