Jag, en sängmänniska!

Jo men så är det, jag är en sängmänniska! Jag har bara glömt bort det de senaste åren men jag tror att det kommer att återkomma i denna lägenhet.

Vadå sängmänniska, tänker du. Jag menar inte att jag ligger i sängen hela dagarna, även om jag mycket väl kunde göra det. Nej, jag menar att jag tycker om att sitta i sängen och göra saker, som att skriva detta inlägg till exempel. Eller sortera papper eller vad som helst. Saker du skulle kunna göra vid ett bord men som jag gärna gör i sängen.

Som det är nu har jag ju inte så mycket val eftersom jag fortfarande bor i ett flyttkaos, även om köksbordet faktist går att använda till viss del efter idag. Soffan däremot, där jag de senaste åren har tillbringat mycket tid, är inte riktigt sittbar än (och dessutom har jag inte kopplat in min tv och all teknik än). Men ändå känner jag att detta blir lägenheten då jag blir en sängmänniska igen. Eftersom jag har en relativt hög säng ser jag ut genom balkongdörren och över balkongräcket, utsikt över himlen och några hus. Dessutom trivs jag i mitt sovrum, även om det till viss del är flyttkaos här också.

Så hur är det då egentligen med flyttkaoset just nu? Jodå, börjar få lite ordning och så här snabbt har det nog inte gått någon gång förr. Jag har nästan tömt alla flyttkartonger, i alla fall de som ska tömmas. Kan hända att jag två eller tre kvar som ska packas ur. Sen så är det Tetris som gäller! Har inte många köksskåp men har rätt mycket saker, och då har jag ändå valt att inte ha framme allt. Jag har inget förråd så de är Tetris som gäller även i klädkammaren. Men jag oroar mig inte, jag ska nog få in det jag vill ha och ändå komma åt de tre garderober som finns där inne.

(Och självklart måste sängen bäddas med överkast, annars klarar inte min knäppa hjärna av att sova i den sen… Den ryser av bara tanken.)

›› 89/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: