Torsdagsspinning och lite horoskop på det

Det var ett tag sedan sist, ja nästan ett år, men idag var jag på Spinning puls. Jag är inte så mycket för gruppklasser men spinning tycker jag om. Gymmet har börjat med Polars pulsmätare och nu kan jag se sin statistik på nätet. Lite kul.

spinning

Så hur har det gått med humöret då? Hmm, jo, tror att det varit lite bättre idag. Men jag känner fortfarande att det kryper i kroppen av den rastlösa energi som stört mig nu sedan i i helgen. Träning hjälper till viss del. Roade mig med att kolla mitt horoskop på Spray och fann denna rad i mitt månadshoroskop: Det kan vara bra att träna eller utöva någon sport för att släppa ut en del av denna uppdämda frustration, men försök inte göra för mycket då det kan leda till att du skadar dig av misstag. Det var ju lite komiskt, och nej, jag har inte skadat mig av misstag.

(På jobbet brukar vi kolla dagens horoskop när vi står och väntar på patienter. Idag skulle jag enligt mitt ägna mig åt en hemlig flirt, vilket mina jobbarkompisar fann mycket lustigt. Kan meddela att det inte blev någon flirt alls idag, inte på jobbet och inte heller på gymmet. Jag är grymt besviken! 🙂 )

›› 31/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: