Den där ensamheten

Usch, idag känner jag mig bara less! Så länge jag var på jobbet var det ok men sen kom jag hem till den oändliga ensamheten. Jag blir så trött på den ibland. Jag skriver ofta att jag tycker om ensamheten och det gör jag verkligen, jag skriver att jag kan svepa den om mig som en värmande filt och så är det. Jag behöver den för att samla energi, för att orka med livet och allt som ingår i det.

Men så har jag de där dagarna då jag bara blir less på att vara ensam. Då saknar jag den där personen som får mig att inte vilja vara ensam. Den där som jag inte vet vem han är eller var han finns. Och framför allt inte hur man hittar honom. Men samtidigt som jag skulle vilja att han fanns så vill jag inte det. Eftersom jag behöver ensamheten och jag vet hur jag kan försaka den om han finns. Så… Mixed feelings.

Idag flexade jag ut tidigare från jobbet och kom hem cirka två timmar tidigare. Tid då jag kunde gjort en massa olika saker, men istället gick jag och la mig på soffan och sov. Jaha ja. Men jag orkade inte ta tag i något, jag kände mig bara less. Bara less. Gör mer saker i morgon istället.

Nu sängen.

›› 20/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: