Lediga dagar

Lediga dagar, långledig – så skönt. Eftersom jag sedan i februari har börjat gå på schema och äntligen jobbar lite jourtid igen så innebär det också att jag får lite ledigt på vardagar ibland. Och var tolfte vecka är jag ledig i fem dagar. Inför denna ledighet har jag inget planerat om man bortser från träningen. Planen var att jag skulle springa idag men eftersom jag fortfarande har ont i mitt högra knä så blev det istället en promenad ner på stan för lite shopping. Jag hittade ett par kängor för halva priset som jag köpte, det var inte planerat men något som jag verkligen behövde.

Mitt knä. Är inte alls nöjd med att det gör ont när jag böjer det och jag är lite orolig över att det ska vara något som gått sönder i det. Jag tror inte det, men man vet ju aldrig och om det inte blir bättre tänker jag be någon av ortopeder på jobbet klämma lite på det. Vill inte att det ska hindra mig från att springa allt för länge och tänker nog försöka mig på en lugn liten tur i morgon eller på söndag. Hur som helst kommer det bli en tur till gymmet denna helg.

På min promenad idag tog jag även en tur förbi Rusta och gick där och funderade på balkongmöbler och trall. Eventuellt blir det inköp av det i helgen men lägga trallen får jag nog vänta på eftersom mitt högerknä protesterar som mest om jag försöker stå på knä. Men det skulle vara kul att få ordning på balkongen nu när det börjar bli varmt i solen, visst det dröjer innan det blir rejält varmt men jag hade ändå 20 grader i solen där idag.

›› 6/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: