Förlåt pappa!

De senaste veckorna har jag inte skött mig, jag har ätit helt fel i ett par veckor nu – chips, godis, glass, bullar. Ett tag efter du dött så vräkte jag i mig onyttigheter, det var allt jag fick i mig, och jag lovade dig då att även om jag visserligen åt fel just nu så skulle jag snart skärpa mig. Jag lovade att till min födelsedag, årsdagen av det som hände, skulle vara i form och gått ner de överflödiga kilon som jag så länge gått och burit på. Och jag började bra, vid nyår la jag om min kost och började springa, det kändes bra och jag gick ner i vikt. Så började mitt knä att ge sig till känna och sen blev jag sjuk och sen…ja, vad ska man säga.

Hur som helst, dags att ta tag i det igen. Jag vet av erfarenhet att jag har svårt att starta om igen efter ett par veckors syndande, men jag lovade dig att denna gång skulle vara den gång då jag faktiskt får till en varaktig förändring. Eftersom mitt knä fortfarande besvärar mig lite så bestämde jag mig för att börja träna på gym igen.

20130421-214850.jpg

Pappa, nu ska jag skärpa mig så idag var jag och tränade!

Nr 89 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: