Dagens pyssel i lägenheten

Jag stortrivs i min lilla lägenhet, jag tycker om den öppna planlösningen och mitt lilla sovrum. Den enda nackdelen, om man bortser från att jag inte har någon balkong och att den ligger här i yttre bortre, är att jag inte har ordentliga garderober. Med katter som är intresserade av allt de inte borde vara intresserade av så är inte det optimalt. Jag köpte gardiner på IKEA för evigheter sedan men jag har inte sytt och fixat förrän idag.

20130203-215052.jpg
Eftersom min kattlåda inte får plats i badrummet så har jag den ståendes i ”garderoben”, var därför tvungen att sy en kattlucka i gardinen/draperiet. För att missarna inte ska komma in allt för lätt där de inte ska vara så har jag sytt kardborrband på sidorna så man kan ”låsa” draperiet.20130203-215234.jpg Om jag av någon anledning vill att det inte ska synas att jag har en kattlåda i ”garderoben”, till exempel vid en eventuell visning av lägenheten långt fram i tiden, så är det bara att fälla ner kattluckan i draperiet.

Jag använder bara den ena öljettlängden i som draperi, den andra har jag delat på hälften och använder som det är tänkt, det vill säga som gardin. Hängde upp dessa redan när jag köpte dem men har inte sytt upp dem så de är alldeles för långa. Men det blir pyssel för en annan dag eller kväll. Nu är det dags att förbereda frukosten för morgondagen då det är dags att jobba igen.

%d bloggare gillar detta: