En tur på landet

Jag luftade min landsvägscykel idag. Jag hade henne inne på service innan jag lämnade Mora och då justerade de styret lite åt mig så jag kände att jag var tvungen att komma ut för att se om jag blev nöjd. Nja, inte riktigt så det får nog bli lite ändring där, men för övrigt rullade hon på fint. Jag passade på så att de fick byta styrlinda på henne också eftersom de börjat bli slitet under de tre säsonger jag cyklat, nu ser hon nästan ny ut igen.

 

 

Jag skäms nästan för att erkänna att jag inte cyklat sedan Vätternrundan, men så är det i alla fall. En vecka efter loppet förra sommaren så började jag min träning inför New York Marathon och då prioriterade jag bara att springa, plus något enstaka besök till gymmet. Nu känner jag att jag måste komma ut och cykla mer i sommar, även om huvudmålet är ett ultralopp i augusti. För det är verkligen härligt att komma ut och cykla, även idag då sidvinden gjorde att jag fick styra mot vinden hela tiden. Att susa fram på landsbygden, njuta av syrener som blommade och hur grönt och fint det var överallt. Landsbygd förresten, jag bor cirka 2,5 km (fågelvägen) från den plats jag står på fotografiet och jag vill hävda att jag bor i stan. 🙂

Hur som helst, idag blev det en stilla runda på bara ca 17 km – måste ju vila benen inför lördagens lopp!

›› 93/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: