Global Spirit Tour – Depeche Mode

Igår var jag och Maria till Friends Arena och såg Depeche Mode’s turnépremiär. Så kul att se dem igen men personligen tycker jag nog att de var bättre förra gången vi såg dem. Men å andra sidan, de är Depeche Mode – de är alltid bra. Ändå.

Det bästa med igår var att jag fick höra Somebody framföras live, och jag kan ärligen erkänna att då rann det några tårar. Som jag sa till Maria, nu kan jag dö lycklig. Den låten, så mycket minnen från gymnasiet. Efter Somebody spelade de Try walking in my shoes. Men hallå, två av mina favoritlåtar i rad – ren lycka. Try walking i my shoes, min temalåt från mitt år som au pair. Eller förresten, hela mitt liv. (Hade de spelat Precious också, då hade jag kommit till himlen, men den fick jag inte höra denna gång.)

Och för ni som aldrig har hört Somebody så har ni verkligen missat något och så kan vi ju inte ha det. Varsågoda!

›› 67/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: