Gastroskopi idag

Jag har kronisk hosta sedan 12 år tillbaka. Jag har funderat på om den kan bero på ett bråck på magmunnen, men det är inget som någon läkare på vårdcentralen varit sugen på att följa upp. För några månader sedan dök jag på en av kirurgerna på jobbet och frågade vad han trodde. Han var väl lite skeptisk men tyckte det var något man iaf kunde kolla upp.

En röntgen och flera månader senare var det äntligen dags för gastroskopi. Eller äntligen, kan man använda det ordvalet när det kommer till en sån dag undersökning.  Och hur var det då? Hemskt är ett för milt uttryck. Huvaligen. Jag gjorde det bara med bedövningsspray och helt vaken, det vill jag inte göra igen!

Jag har inget magmunsbråck, så orsaken till min 12-års hosta är fortfarande okänd. Tyvärr. Fast jag är glad att det inte var något bråck ändå.

›› 66/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: