En bra söndag följdes av en bra söndagskväll!

Skrev ju redan igår om att jag tycker om första söndagen i mars, frukost framför teven och starten av Vasaloppet. Jag var inte ner och såg eliten gå i mål i år, jag stannade hemma i soffan. Visst, de som kommer först är otroligt duktiga men jag tycker faktiskt det är roligare att se när motionärerna kommer i mål. I år var det extra roligt eftersom jag hade en vän som gick i mål. Jag köpte en ”medalj”, en sån som jag själv fick av Maria när jag gick i mål på Öppet spår och mötte upp henne. Hon blev superglad!

Planen var sen att gå hem men jag ringde en vän och frågade om hon ville ta en pokenad (ja, en pokenad). Hon höll på att laga mat så hon bjöd in mig på middag först, lyxmiddag med oxfilé och god pepparsås. Efter det tog vi en tur ut på byn, jag är ju en Vasaloppsnörd men min vän är inföding så hon är inte lika imponerad. Trots detta så tyckte hon det nog var lite kul att ta emot de sista åkarna. Vi spanade in kransmasen och kranskulla, fotade kyrkan som var ljussatt i olika färger, hejade på de tappra kämparna… Vi passade på att vara kranskullor själva också. En bra kväll helt enkelt. 🙂

Nu är Vasaloppsveckan slut och lugnet har kommit tillbaka till Mora. Som det ser ut så blir det här min sista vintervecka på plats. Eller nej, inte min sista, jag kommer nog att komma hit ändå. Men det var min sista vintervecka som Morabo, lite synd men jag tror att det som väntar i framtiden kommer bli bra det också. Jag ska bara besluta mig för vad det blir. Och med de orden jag ska bege mig mot sängen. God Natt!

›› 6/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: