Sleepless in Seattle

Fast kanske i Seattle, snarare i Dalarna. Och kanske inte heller sömnlös. Definitivt ingen kärlekshistoria heller. Men ändå var de just de där orden, den filmtiteln som poppade upp i min hjärna när jag funderade över vad jag skulle skriva om idag.

Sömnlös är jag alltså inte,  jag sover faktiskt ganska bra på nätterna för tillfället. Det vill säga när jag väl har somnat. Och just det där med att somna är något som tar lite längre tid för tillfället. Jag ligger istället och snurrar i sängen, grubblar och funderar. Det är nämligen så att jag har ett val att göra, ett val som visserligen inte är slutgiltigt om jag tar det men jag vill ändå ta rätt beslut. Valet måste, eller vill jag i alla fall, ha klart till i morgon.

Så. Dags för ännu en kväll då jag snurrar och vrider mig i sängen, hoppas att sömnen hittar mig snabbt idag.

›› 7/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: