Spinning igen

Jag hittade aldrig mitt borttappade pulsband så jag beställde ett nytt. Idag var första gången jag använde det eftersom det inte blev någon spinning förra veckan på grund av vinterkräksjuka. Men idag kom jag iväg och jag måste säga att det skötte sig bra, det tappade inte kontakten en enda gång. Tittar man på dagens kurva så skiljer den sig en hel del sedan förra gången jag var på spinning. 🙂

 

 

Jag tjatar rätt ofta om att jag tycker om spinning, så jag behöver kanske inte göra det igen. Lustigt är dock att jag kan vara hur opepp innan passet och helst vilja stanna hemma. Men efter passet är jag ofta helt euforisk, det är verkligen en träningsform jag tycker om. Idag när jag kom hem så fuldansade jag i en kvart till en av låtarna som spelas på passet. Nu fuldansar jag visserligen rätt ofta är hemma men ändå. Jag behövde verkligen dagens pass!

Vilken låten var? Jo, denna. Man, alltså jag, kan ju inte låta bli att fuldansa till den. Jag blir så glad!

 

%d bloggare gillar detta: