Den där kärleken

Jag saknar den ibland, den där kärleken alltså. Jag saknar delar av den åtminstone, kanske inte saknar allt. Just nu är jag rätt tillfreds med ensamheten, att inte ha den där speciella någon. Men ibland saknar jag kärleken.

Så varför ett klipp från Grey’s Anatomy? Ja varför, för visst finns det kärlek i den serien men kanske inte den kärlek som jag vill ha. Men i det här klippet finns det något som jag saknar, den där speciella kramen. Cirka 1.40 in i klippet så kramas Owen och Amelia. Och den kramen fick mig att sucka av längtan, längtan efter kärleken och kramar som den där. Ja, det som händer sen i klippet också, jag saknar det. Har ändå varit singel i snart tre år.

Nej men jag fortsätter väl att titta på fler avsnitt av Grey’s och stickar lite till, är ju ändå ledig i morgon också. Fortsätter att titta och sucka, längta. Och tråna lite över Owen, han är min favorit. Jag menar, titta bara på honom! Tur att vi inte har kirurger som ser ut som honom på jobbet. Mums liksom.

›› 85/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: