Eländet är här

Det låter mer dramatiskt än vad det är, det är bara min kropp som återigen väljer att motarbeta mig. Eller hur man nu ska se det.

Jag blöder.

Jag har någon form av hormonrubbning som gör att jag inte har någon ägglossning, anledningen till att jag är ofrivilligt barnlös. Mina rubbade hormoner gör att jag inte blöder en gång i månaden som man egentligen ska göra, utan jag kan ha uppehåll i ett 2-3 månader för att sedan blöda några veckor. Så brukar det vara. Det senaste året har dock min kropp skött sig bättre än vad den någonsin har gjort. Jag har varit mer eller mindre regelbunden, även om det varit längre cykler än vad som anses normalt. Tyvärr verkar den sviten tagit slut nu då eländet dök upp i helgen efter att ha varit borta i 70 dagar, nu vet jag inte när det kommer ta slut. Har jag otur så blöder jag tills det är dags för mitt marathon. Och ja, jag vet att det är 46 dagar dit. Men eländet har pågått längre än så många gånger.

Jäkla skitkropp! Jäkla hormoner!

›› 44/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: