Inte alla pass är bra pass

Vissa pass så är kroppen inte med en. Vissa pass känns allt bara skit. Du känner dig tung. Dina ben känns tunga. Du orkar inte pusha dig som du brukar. Du går med än vad du brukar. Vissa pass vill man bara glömma bort.

Idag hade jag ett sådant pass. Sju kilometer lättdistans stod på programmet och jag kände genast när jag kom ut att idag skulle det bli tungt. Försökte mota bort de tankarna men kroppen bestämde sig för att visa vem som bestämde idag, och idag var det inte mitt ”pannben”. Nå väl, jag kom runt mina kilometrar men gick nog minst en tredjedel av sträckan.

Vissa pass känns det som du flyger fram, du ler mot världen och världen ler tillbaka. Det är därför jag inte ger upp min löpträning, för man vet aldrig när de där bra passen dyker upp. De som lämnar en känsla av eufori efter sig.

›› 45/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: