Premiärtur avklarad!

Fröken Fluff och Pärlan. :)

Fröken Fluff och Pärlan. 🙂

Jag hade faktiskt ställt klockan för att jag skulle komma ut på förmiddagen idag, och det är rätt otroligt eftersom jag är extremt ovillig till att gå upp tidigt om jag inte behöver. (Ok, annars också.) Men nu gjorde jag det i alla fall, mycket på grund av att jag inte ville att det skulle vara så mycket folk ute. Jag som aldrig cyklat på en landsvägscykel och aldrig med fötter som sitter fast tyckte det skulle vara skönt att få göra det lite ”privat”.

Hur gick det då? Jo, bra faktiskt. Jag provade att klicka i och ur skorna plus att stanna några gånger och det gick bra varenda gång. Vid något tillfälle tyckte jag det var lite svårt att få ur vänsterfoten men när jag provade en gång till sekunden/sekunderna efter gick det bra. Jag tog en kort tur på dryga milen, fram och tillbaka samma väg och trots motvind hem så blev det inte så mycket jobbigare.

Så ja, jag är nöjd med köpet. Nu önskar jag bara att jag hittade lite bättre så jag inte är så feg att ge mig ut på längre turer. Men längre turer måste jag ju ut på så det är bara att studera kartor och ha iPhonen med mig. Är lite stressad över att syrran vid några tillfällen cyklat turer på 45 km och jag tog premiärturen idag. När jag tänker efter har jag inte cyklat sedan jag flyttade från Uppsala så jag har en del att ta igen om man säger så.

Fotot ovan är förresten taget precis när jag kom hem med hjälp av appen CamMe. Jag använde kameran på framsidan därför den dåliga kvalitén på kortet men det går att använda den andra också men det gör det lite svårare att veta om man kommer med på kortet eller inte. Synd bara att jag ser ut som Grodan Boll, eller som jag brukar kalla mig – Fröken Fluff.

›› 44/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: