I morgon

I morgon hoppas jag att min soffa kommer stå i mitt vardagsrum. Mio hade ringt idag när jag jobbade, så jag hoppas att när jag ringer dem i morgon säger att de kan köra hem den till mig på en gång. Eller nja, kanske inte på en gång men i alla fall senare under dagen.

I morgon ska jag till gyn, ett läkarbesök som jag verkligen inte ser fram emot. Jag hoppas det är en doktor som lyssnar på vad jag säger, som förstår hur jobbigt eländet med allt blod är- Jag har mer eller mindre bestämt mig för att äta p-piller igen, trots att jag egentligen inte vill. Får väga fördelar mot nackdelar, den största fördelen skulle vara att jag får en normal menscykel och inte blöder okontrollerat.

I morgon är jag ledig, något jag verkligen inte ser fram emot. Som tur var så hinns det med en sovmorgon innan det är dags att läkarbesöket.

Nr 78 av #blogg100.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: