Dålig dag

20130206-222502.jpg Jag blir så trött på min kropp som återigen tycker det är dags att blöda! Jag orkar inte, jag är så trött på det här och humöret sjönk rejält när jag förstod att det var dags igen. …samtidigt så kanske jag borde vara glad att jag fick 16 blödningsfria dagar.

Blodet och det faktum att jag hade en dålig eftermiddag på jobbet (var pass på sista operationen och fick springa som en galning) gjorde att jag var för trött och på för dåligt humör att orka laga mat när jag kom hem. Så vad åt jag? Fyra knäckemackor med bara Bregott på. Jo men det var ju bra, Maria, verkligen toppen. Det höll jag mig ju inte mätt på så det blev 40 gr tortillachips också. Och det var ju ännu bättre! Allt jag har kunnat tänka på ikväll har varit onyttigheter – chips, godis, gifflar! Inte ätit något av det dock, men det är allt jag tänkt på. Jobbigt.

Har nu i alla fall ordnat matlåda till i morgon och fredag, så snart blir det sängen. Hoppas på bättre humör i morgon och att jag kan hålla tankarna på annat än onyttiga saker.

Nr 15 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: