Är det inte det första, så är det det andra…

…eller varför inte det tredje eller fjärde. Jag blir så trött.

Ett. Pappa dör.
Två. Min ena katt blir sjuk och måste till veterinären. Bara en urinvägsinfektion som tur var och ingen ny sten.
Tre. Min ena Eccostövels dragkedja går sönder.

Och nu fyra. Förbaskade fyra. Som är en sådan sak jag skulle ringt till pappa om.

På något sätt har jag lyckats få ett avloppsrör att börja läcka. I köket. Under hörnskåpet så det är svårt att komma åt, risk att man måste riva lite, men vad vet jag. I hörnskåpet, hur som helst, går ett plaströr från diskhon eftersom avloppet av någon anledning är satt i hörnet. Detta plaströr måste jag ha kommit åt på något sätt så det har ruckats i nästa koppling. Nästa koppling är under skåpet, långt in i hörnet. Och jag med mina korta armar kan i alla fall inte nå in dit för att täta. På den tredje bilden ser man kopplingen precis under skåpsgolvet, där var det tidigare en glipa men eftersom jag lyckats putta ner röret en bit så är den borta. Men läcker gör det. 🙁

2012-12-21 23.41.15

%d bloggare gillar detta: