Om missarna och lådan

Å så spännande, tyckte Saga och Siri när jag kom hem med en stor låda som de inte kunde komma in i. Fullt lika spännande var det inte när lådan öppnades och ut kom en dammsugare, då smet de undan illa så kvickt. När sedan nämnda dammsugare började låta så som dammsugare brukar låta, då visste de inte alls var de skulle ta vägen.

Lådan står kvar på hallgolvet men nobbas nu helt av missarna. En förrädare är vad den är, komma hem med sådana hemskheter till vår lilla lägenhet.

För övrigt blev jag sur på kvällen, dels för att jag har huvudvärk och dels för att det lilla problemet som skulle vara så lätt att lösa med min digitaltv från abonnemang från Comhem var inte så lätt som de fick det att låta. Jag får nämligen ingen bild om jag kopplar ihop box och tv med HDMI-kabeln, det fungerar med scart men inte HDMI. Det vill säga, nu gör det inte det. Det har fungerat helt smärtfritt enda tills för någon dag sedan, sen helt plötsligt nada kontakt dem emellan. Surt. För jag vill inte ha en ful scartkabel, jag vill ha HDMI:n. (Låter kanske fånigt men den andra är fint undanstoppad innan för min vägg, den andra hänger och är ful. Och nej, det är inte HDMI-kabeln det är fel på. Har provat med en helt ny också.) Hur som helst, så lätt att lösa som de sa att det skulle vara var det alltså inte och jag orkar inte ringa och höra vad annat jag kan göra, istället tittar jag på ett avsnitt av MadMen och äter glass – så det så!

%d bloggare gillar detta: