Blivit med tv

Ingen soffa, inget köksbord, inga köksstolar…inte ens en säng än, men en tv – det har jag. 🙂 Har mailat fram och tillbaka med säljaren idag, det började angående tillträdelsedatum och lite senare kom ett mail om jag vill köpa några saker från dem. Det ena var stativet som deras tv sitter på, svarade att jag precis satt och surfade efter sådana samt vilken tv jag skulle tänka mig att köpa. Lite senare kom ett mail om jag var intresserad av att köpa deras tv. Några mail senare angående vad det var för tv och pris, varpå jag surfade runt och kollade upp den, så var det bestämt. Jag är med tv! Mycket upplyftande med tanke på att tv stod långt ner på min inköpslista och det säkert hade dröjt månader innan jag köpt någon.

Så nu har mina planer på möblering ändrats eftersom jag från början hade tänkt ha tv-bänken vid väggen med med ”väggmålningen”, men nu när jag har ett stativ som man kan svänga både mot soffan och köksbordet så hamnar den framtida soffan vid den väggen istället.

%d bloggare gillar detta: