Och så var det tisdag igen!?

Var tar tiden vägen? Jag hinner inte med känns det som och veckorna bara springer förbi. Men det är ju så när man blir äldre, säger de som vet.

Hur som helst, denna tisdag har också varit bra även om jag egentligen inte har gjort något. Vaknade före nio och efter att ha twittrat lite med iPhonen så gick jag upp – före 10! Så nu är jag trött. Dagen har spenderats i lugnets tecken, en slö frukost, en slö promenad ner till centrum och sen en slö shoppingtur med missarna fd husse eftersom det var dags att fylla på förrådet av torrfoder och kattsand. Nu sitter jag i soffan och slötittar på tv.

Och så har jag mailat idag. Och igår. Och dagen innan det. Och det är inte med MrT, jag har faktiskt inte hört av honom sedan förra tisdagen. Denna gång med HerrH! (Haha, jag var bara tvungen, inte kan jag kalla honom HerrH heller.) En mycket trevlig bekantskap, i alla fall via mail, men jag hoppas verkligen att han är lika bra afk. Och det är så kul för det är inte en massa dagar mellan mailen utan det är flera om dagen, me like! Men men…spännande!

Dagens horoskop: ”Fokus idag hamnar på kärleksrelationer, kreativa projekt som du ansvarar för, och på eventuella barn. Någon eller något kräver av dig att du är uthållig.”

%d bloggare gillar detta: