Tisdag, en bra dag.

Bra dag, faktiskt. Trött har jag varit, men ändå – bra dag. Har varit praktiska övningar idag, har satt intraosseösa infarter på barn (dockor, inte riktiga), intuberat ett spädbarn (inget jag kommer att göra i verkligheten dock) och sen en massa scenarier med barn (dockor igen så klart) som fick andnöd, satt i halsen och hjärtstopp. Mycket lärorikt och MYCKET kul, blev en hel del skratt. Det bästa med dagen var att vi tränade i team med doktor, inte bara syrror som det det brukar vara. I morgon är det skolbänk som gäller igen och sen måste jag, jag MÅSTE, läsa på kvällen. *suck* Blir alldeles trött bara jag tänker på det. Idag somnade jag på soffan i stället, men jag har åtminstone gjort matlådor…och ätit. Pasta. (Kommer att återgå till Viktväktarna igen nästa vecka, därför ligger viktsidan nere för tillfället.)

Och sen kom jag hem, trött, somnade på soffan. Och nu tittar jag på söta Chris O’Donnel i NCIS Los Angeles. Mums.

Jag vet, jag är tråkig, fortfarande inga bilder i bloggen. Men jag ooooorkar inte sätta mig in i det ”fina” bildbehandlingsprogrammet idag heller.

%d bloggare gillar detta: