Dagen idag

Ledig. Min enda lediga dag denna vecka eftersom jag kör en härlig sexdagars vecka på jobbet. Skulle egentligen vara ledig i morgon också men eftersom jobbarkompis A’s dotters dagis ska vara stängt så tar jag hennes pass. Fast det gör mig egentligen inget att jag är på jobbet hela veckan för jag skulle säkert ändå inte göra något vettigt även om jag var ledig. Och dessutom så tycker jag om mitt jobb.

Vaknade för ovanlighetens skull inte av att grannens son drog på stereon utan vaknade av mig själv vid tiotiden. Helt underbart, det var ett tag sedan det hände på en vardag. Men hur som helst, jag vill ändå flytta vilket är anledningen till att dagen kommer att ägnas åt ekonomiska spörsmål. Tjoho, vad kul, inte.

Dagens horoskop, inte från Spray denna gång utan från Sussies favorit Rexlin.

Skytten: Nu ljusnar det och du kan äntligen se lite klarare på var du vill skjuta iväg dina pilar. Siktar bara rätt nu så kommer du att träffa mitt i prick. Du är så nära.

Hmmm, vilka pilar kan det tänkas vara. Pilar i vikt eller lägenhet, eller mer romantiska pilar? När det gäller romantiken så har jag då ingen aning i vem jag skulle skjuta på… Men, men, här kan jag inte sitta längre.

%d bloggare gillar detta: