Söndag

Kom i säng före midnatt igår, ovanligt tidigt men så hade jag även en bok som lockade och drog. Läste ut den och de 50 sista sidorna så grät jag så att tårarna sprutade, fick flera gånger torka ögonen för att överhuvudtaget kunna se. Visst, en tår eller två kan rinna när jag läser en bok, men nu verkligen storgrät jag. Så idag vaknade jag med huvudvärk…

Men nu är det en ny dag och idag är det dags för en nystart. Har den senaste tiden tappat fokus på mig själv och placerat fokus på något jag inte kan kontrollera. Helt fel, det är jag som gäller i år och jag ska nu försöka hitta tillbaka till det. Så idag börjar jag ett 10-veckors projekt när det gäller viktminskningen, skriver mer om det ikväll (kommer behöva en hel del pepp). Sen så ska jag i morgon återuppta mitt 30-dagars program.

Men nu frukost-/lunchgröten. Ha en bra dag!

%d bloggare gillar detta: