Jaaa och njaaa

De som känner mig vet att en av mina käraste, om inte den käraste ägodelen är min iPhone. Det är den och jag mot världen, och ja, sån är jag! Hur som helst, ”bläddrade” mig i genom dagens tidningar och fann en bil, en bubbla, som skulle vara något för mig. Wolkswagen och Apple har samarbetat lite och resultatet blev iBeetle, ”ett fordon fullt kompatibelt med iPhone”. Men hallå, var är min bil? Ge mig!!

När jag bläddrade mig i genom saker och ting så fann jag även artikel om slänggungan Eclipse som Grönan har som ny attraktion i år. Och där säger jag blankt nej, inte en chans att någon får upp mig i den. Ett, jag är höjdrädd, två, jag mår illa av deras lilla slänggunga. Fast sen är det ju det där att jag kanske ändå vill prova, så jag kanske bara säger njaaa. Men attans vad jag skulle ångra mig på vägen upp. Nu ser det ut som bästa Maria med familj kommer till Stockholm i sommar för ett Grönanbesök, vi får väll se om hon vågar. 😉

Nr 91 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: