Nya saker till missarna

Gostassen kom fram

Mina tjejer har blivit bortskämda idag, rejält bortskämda. Den som har stått för det är min älskade P som köpt en hel uppsättning kattsaker för att även mina missar ska trivas hos honom. Det får även matte att trivas ännu bättre, för trots att de har en bra kattvakt i fd husse så har jag haft skuldkänslor nästan varje gång jag varit här. Men nu vet jag att om jag kommer vara hos P ett längre tag så kan även mina underbara misselissar vara med mig, känns otroligt bra!

Mina älsklingar <3

Tack älskade P för alla saker du köpt till mina misselissar! Och för att du tänker på dem också.

Och som någon sa (observera inte jag) så passar klösträdet även i en annan lägenhet…

Just ja, inte att förglömma, även matten fick en present av sin P idag – ett ”kaffekort” på Espresso House. Jag slutar aldrig att förundras över att jag har träffat någon som är så underbar som du, och det tycker jag inte bara för att jag och missarna får en massa saker. Du hade varit bäst i alla fall, så är det bara. Älskar dig! <3

  2 Replies to “Nya saker till missarna”

 1. Hanna
  16 januari 2011, 22:20 at 22:20

  Så kul att träffa er igen och att få träffa missarna för första gången 🙂
  Härligt att se er så kära och man kan ju se att brorsan är såld på katterna med 😉
  kram till er

  • Mia
   16 januari 2011, 23:57 at 23:57

   Superkul att träffas även denna gång, kan ju inte bli bättre än att slå svägerskan i Yatzy! 😉 Vi får ta något annat spel nästa gång, som jag hoppas blir snart. Jodå, han tycker om misselissarna…säkert mer än han erkänner också. Mina små gullungar.

   Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: