Gamla minnen kommer upp till ytan

Jag har flyttat hem, det är så jag ser det. Är visserligen inte uppvuxen här, men det är i denna stad som jag jobbat, studerat och ibland även bott i större delen av mitt (vuxna) liv. När jag bodde i Dalarna var det denna stad jag kallade hemma.

Idag var jag en sväng till Ikea och på vägen hem åt jag på Max eftersom mitt kök inte tillät någon matlagning. Swarm upplyste mig om att jag inte varit där sedan 2011, jisses vad åren går. På det Max brukade jag ibland äta med min exman och jag mindes plötsligt hur stressad han alltid verkade vara när vi åt ute. Han flackade alltid med blicken och tittade på alla utom mig kändes det som. Jag minns hur irriterande jag tyckte detta var.

Nå väl, i morgon är en annan dag. Dags att sova lite.

›› 85/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: