Alternativ meditation

Jag slutar, som jag skrivit om tidigare, på mitt nuvarande jobb om ett par dagar (två pass kvar nu – hjälp!). En av narkossköterskorna har tjatat om Daimbiskvierna som jag gjorde till en  helg då vi arbetade tillsammans, enligt henne godare än biskvier man köper. I alla fall, eftersom jag slutar så tänkte jag att jag skulle passa på att bjuda på lite biskvier så blir hon glad.

Eftersom mitt jobb inte bara är den avdelning där jag jobbar utan även ytterligare en operationsavdelning plus en sterilcentral så vill jag ju inte bara ta med mig till en del av mina arbetskamrater…så det blir ju en del biskvier att göra om man säger så. Men vet du, det är faktiskt ganska meditativt att stå och fixa till de där. Det hade varit MYCKET enklare att bara slänga ihop någon sorts långpannekaka eller liknande men är man snäll så är man. (När jag slutade på mitt förra jobb gjorde jag till exempel Oreo Mud cake.)

Ja men då så, dags att göra det sista steget nu när de stått i kylen i lite över en timme. Dags att stoppa i ljudbok i öronen nu kanske, tror inte mina grannar uppskattar skönsång vid denna tidpunkt på dygnet.

›› 75/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: