Fem saker du kanske inte vet om mig

Fredagen är här och jag är leeedig, långledig för att vara exakt! Som jag behöver det. Fredagen till ära tänkte jag dela av mig med några saker som inte så många känner till om mig.

 

  • Jag avskyr insekter som sticks och flyger, alltså den kombinationen. Nu pratar vi inte mygg, även om jag inte kan säga att jag tycker om dem direkt. Eller insekter som flyger och tar stora munsbitar av dig! *ryser* Värst är dock de insekter som sticks, som getingar. *ryser* När jag var liten, vet inte exakt hur gammal jag var, så ville jag inte gå ut på hela sommaren på grund av getingar. Nu tillät inte mina föräldrar att jag stannade inne exakt hela tiden så de tvingade ut mig.

 

  • Jag började lyssna på Erasure redan 1985 och de blev ganska direkt idoler, även om de var något jag pratade tyst om. Så ett tag var det både Herreys och Erasure som gällde för mig, min kärlek till Erasure har överlevt även om jag kanske inte kallar dem mina idoler idag. (Måste erkänna att även Herreys har en speciell plats i mitt hjärta.)

 

  • När jag går och lägger mig så släcker jag min sänglampa och kryper sen ner i sängen. Alltså. Jag släcker lampan när jag står upp, bredvid sängen. Ja ja, så kan man också göra. För annars måste jag ju vända mig för att släcka lampan efter jag lagt mig till rätta.

 

  • Jag får ont i handlederna när jag åker buss eller bil (som passagerare). Jag kan även få ont i mina knän. Helst av allt skulle jag vilja ha en kudde i knät och lägga händerna på så de ligger bra men eftersom jag inte har det så får jag ont. Mina handleder är alldeles för svaga. Mina knän, ja det har jag helt enkelt haft problem med sedan jag var liten på grund av medfödda fel.

 

  • Varje gång det snöar, och då menar jag verkligen snöar med fina rejäla flingor som dessutom stannar kvar eftersom det självklart är minusgrader (alltså inget slask), så säger jag Tack pappa!. Min pappa dog på min födelsedag för några år sedan, och sen dess så tackar jag pappa när det snöar. Min födelsedag är i december och någon dag efter han gått bort eller om det var samma så snöade det och jag valde att se det som att han tröstade mig med snö. Jag älskar när det snöar nämligen, och när det då snöar (speciellt vid tillfällen då jag är ledsen) så tänker jag att det kommer från honom. Tack pappa!

 

Jahopp, det var några saker om mig. Nu tänker jag ha en bra helg, hoppas du får det du med!

›› 31/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: