Dagens horoskop och bristen på drömmar

Sitter hemma och tittar på Melodifestivalspektaklet, andra chansen ikväll. (Och nej, jag kallar det inte för mello). Uttråkad är bara förnamnet. Roade mig med att läsa dagens horoskop på Spray, det var ett tag sedan. Så, hur skulle den dagen ha varit/blivit, vad skulle ha hänt?

En länge omhuldad dröm vaknar till liv nu och väntar på att du ska uppfylla den. Ta chansen och förverkliga drömmen då den innebär en positiv förändring av ditt liv på lång sikt. Släktingar och vänner kommer att reagera positivt på förändringen och kommer att stötta dig i det du gör.

Jaha ja, en dröm vaknar till liv. Spännande! Men, nja, inga drömmar har vaknat till liv än och jag kan inte se att det kommer att göra det under de timmar som är kvar av denna dag. Dock hade det varit trevligt om det hade gjort det, jag saknar drömmar i mitt liv och det känns inte bra. Det känns som jag inget händer (vilket visserligen inte stämmer, det händer mycket), som jag bara står och stampar utan vare sig riktning eller mål. Det mesta känns tråkigt och som sagt, ingen dröm i sikte.

Varför det är så här? Mycket kan nog härledas till den stress jag känner inombords just nu och har gjort sedan i januari. Den visar sig även på andra sätt, den fysiska tröttheten, ångesten på förmiddagarna, oviljan till att träna, alla onyttigheter jag stoppat i mig och som gjort att jag gått upp en hel del i vikt. Livet är inte så kul just nu men jag hoppas och tror på en ljusning snart. Nej, jag vet att en ljusning är på väg. Jag bara vet det.

Så drömmar, kom! Positiva förändringar, kom!

›› 4/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: