Strålande sol och stafett på tv

Plusgrader ute och solen strålar på snön, vad gör jag då? Så klart sitter jag inne och väntar på att damstafetten ska komma igång på tv. Det är ju VM trots allt.

Plusgraderna ute är dock inte så bra, det är Vasaloppsvecka och det skulle ju vara bättre för snön om det var kallare. För mig blev det bara ett lopp i år, Tjejvasan i lördags, och då var det perfekta förhållanden. Kanske lite för varmt i början men hårda och fina spår, bra skidor hade jag också. Det skulle egentligen blivit en till målgång för mig, i Stafettvasan, men eftersom jag haft feber och halsont i veckan så blir det inte så. Tråkigt, men samtidigt skönt eftersom jag inte är i särskilt bra form. Nu får jag istället vara nere på byn och se våra två lag gå i mål, kan vara kul det också.

Men nu, snart dags för start i VM-stafetten och lite lunch!

›› 2/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: