Jag <3 cykling!

Måndag betyder spinning för mig men ikväll hade vi en sak med jobbet så det blev ingen spinning idag. Som tur var hade jag en ledig dag så jag kunde cykla på dagen, egentligen bättre träning än spinning med tanke på Vätternrundan men jag sörjer ändå lite att jag missade kvällens spinningpass.

Men ändå, cykling alltså – vilken frihet! Igår skrev jag lite om att jag såg fram emot att börja springa igen efter Vätternrundan. Samtidigt är cykling en helt underbar träningsform. Idag cyklade jag runt en annan pöl (dock bara 4 mil) och det var verkligen en härlig tur. Solen sken inte och det var inte varmt men ändå var det helt perfekt. Fåglar kvittrade, vatten porlade i små bäckar och utsikten under vissa bitar är hänförande. Någon gång måste jag ta lite fotografier också, idag prioriterade jag att cykla. Cyklingen kändes dessutom bra, kan ju inte bli bättre.

Om det inte vräker ner alldeles för mycket regn i morgon så blir det en tur då också.

›› 84/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: