Vecka 14’s träning

Jag kan bli så besviken på mig själv att jag la av att träna när jag mådde dåligt i början av hösten, att jag lät det som jag hade tränat upp bli förstört på flera sätt. När jag tränade inför Öppet spår kämpade jag med dessa tankar också och försökte då (och lyckades ibland) att tänka att jag kan bara utgå från där jag är nu och göra det bästa av det jag har. Jag har det här läget och det är där jag får börja. …men jag är besviken på mig själv, det kan jag inte komma ifrån. Å andra sidan så har jag aldrig varit nere i en så djup svacka som jag var då, jag är glad att jag över huvud taget orkade så mycket som jag faktiskt gjorde. Det vill säga, jag klarade av att orka jobba för utan det så hade det blivit värre.

Men hur som helst, nu var det träningsveckan som skulle redovisas. Jag är nöjd att jag kommit igång med träningen men känner mig aningen stressad över att jag inte cyklat något än. (Det är bara 30 mil, bara 30 mil. Det är ju faktiskt bara 30 mil. *biter på naglarna*)

Veckans träning
Måndag: Styrka
Tisdag: Promenad (istället för backintervaller)
Torsdag: Spinning Puls
Fredag: Löpning
Söndag: Styrka

Kommande vecka inleds med spinning i morgon och sen måste ta loss min cykel från trainern och byta ut trainerdäcket mot ett vanligt.

›› 41/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: