Skicka ett meddelande till Någon

Trött efter en nästan sömnlös natt och jobbig dag på jobbet, så tog jag mig i kväll till biblioteket för en föreläsning med Micael Dahlén.  Han började föreläsningen med att säga att vi skulle ta fram våra mobiler om vi hade stoppat undan dem och skicka ett meddelande till någon. Att berätta till exempel att personen var fin i håret, eller att vi tyckte om dem, eller något annat som en kanske tänker dagligen men som aldrig sägs.

Jag skickade inget meddelande. Men jag tänkte på något jag läste för inte så länge sedan…

You make my cardiac muscle pump blood
through my vascular system really quickly.

…och funderade på att skicka det till Någon. Men det kunde jag inte göra. Jo, kunde, men det vore bara dumt.

Ack mitt stackars hjärta, bäst att vi istället tränar och låter blodet pumpa snabbt på det viset än att tråna efter någon som aldrig kommer bli min.

›› 37/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: