Vecka 13

Denna vecka var en usel träningsvecka, eller man kan förresten inte kalla det en träningsvecka eftersom jag inte tränade alls. Jag kände mig stressad över att det skulle komma folk och bo hos mig eftersom det denna vecka var dags för Tjejvasan. Jobbade långa dagar och hade en hel del att göra hemma, som städa, tvätta, handla, fixa mat med mera, med mera. Visst, bara ursäkter, men det blev hur som helst inget tränat denna vecka.

Träningen / Löpningen

Ingen träning. På söndagen åkte jag Tjejvasan tillsammans med min syster och en före detta jobbarkompis från Stockholm, man kan läsa om mitt lopp här.

Vikten

Står fortfarande och stampar runt samma vikt som jag har gjort ett tag nu. På det stora hela så sköter jag mig men har dagar då fel saker slinker ner och vikten stannar där den är.

›› 19/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: