Hemma bäst!

Jo, men så är det! Visst kan jag tycka att det är kul och trevligt att åka hem till min syster, men jag behöver verkligen ensamheten jag får här hemma. Det kan låta konstigt, men jag behöver verkligen ensamheten för att orka just nu. Den kravlösa ensamheten hemma i min lägenhet. Min syster vill att jag ska komma och hälsa på oftare än vad jag gör men är jag bara ledig i två dagar så blir det för lite ensamhet och den kommande veckan på jobbet blir lidande. Eller kanske inte jobbet utan jag, jag behöver den där ensamma tiden för orka med det sociala det innebär att jobba. Och jag undrar, när blev det så illa? Har visserligen alltid behövt dessa dagar men inte så mycket som nu. Jag vet att det har att göra med hur jag mår och den senaste tiden har inte måendet varit på topp.

Hur som helst, nu har jag varit hos syster och ganska precis kommit hem. Vi har inte direkt firat påsk utan bara varit, ingen påskmat, inga påskägg, men så har vi inte heller några påsktraditioner. Jag har inget minne av att vi hade några när jag växte upp och det är bara när jag varit i ett förhållande som jag upplevt någon form av påsktraditioner.

Så, trevligt att hälsa på syster men så skönt att komma hem! Nu lite tv innan det blir sängen.

›› 50/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: