Jo men visst, jag står still hela dagarna

Mina ben, mina stackars ben är trötta i kväll! Vi hade studiedag på jobbet men några måste ju alltid jobba och denna gång var det min tur. Ett kvällspass stod på schemat och de kan vara allt från hur lugna som helst eller precis tvärt om, det vill säga fullt upp. I kväll vet jag egentligen inte vad man ska säga, vi har inte jobbat ihjäl oss hur som helst. Eller vänta, hur var det nu egentligen med mina trötta ben? Man skulle ju kunna tro att jag som operationssjuksköterska står still hela dagarna, och så är det också ibland. Idag blev det dock mer spring än vanligt och min FitBit visar just nu 17282 steg (3500-4000 har jag tagit till och från jobbet), inte så konstigt att jag är trött i benen.

Idag invigde jag nya skor också, piffiga och färglada. Kanske måste börja köpa mer neutrala stödstrumpor nu?

Nya jobbskor!

Nu blir det snart sängen men först måste jag packa inför morgondagens begivenheter. Måste hitta något i röran i garderoben, gärna något som gör att Fröken Fluff ser mindre ut som en boll, ska ju umgås med en massa snygga typer i morgon. 🙂

›› 14/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: