Blogger Boot Camp närmar sig

Tänk att mars redan är här, dags att fixa i ordning längdskidorna inför sommarförvaring och ta tag i införskaffandet av en bra cykel. Men först är det dags för Blogger Boot Camp nästa helg och för för första gången ska jag vara med, inte med så lite ångest. Och jag tänker som jag brukar, vad är det för dumheter som jag anmäler mig till. Nu menar jag inte att BBC är dumt, men med min blyghet när det kommer till att träffa nya människor…eller nja, inte blyghet kanske, vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Å andra sidan anmälde jag mig till Topphälsas skidhelg i Sunne och den överlevde jag ju.

Hur som helst, med lite ångest, så ser jag fram emot nästa lördag. Mitt schema ser ut som följer:

9:00 Drömkroppen på 8 veckor (workshop)
10:30 Intensify with Casall HIT
11:45 Från milen mot evigheten: träningen, kosten och pannbenet (workshop)
14:00 KettleWorX
15:30 Specificitet, syfte och träning för att uppnå ett visst mål (föreläsning)
16:45 Flow and Grace

Ja ja, ska nog bli bra det där! Ses vi?

›› 6/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: