Kvällsrunda

Förra lördagen sprang jag min runda på 8 km och snubblade på en rot och kom hem alldeles blodig, förbättrade ändå min tid med 1.31. Det trodde jag verkligen jag skulle göra eftersom jag gick mer än planerat. Idag var det dags igen och planen från början var att springa en omväg mot slutet för att komma upp i milen. Men så blev det inte utan jag valde att ta min vanliga runda för att se om jag skulle förbättra tiden eller inte. Och vet du, det gjorde jag – med 4 minuter och 19 sekunder! Jo, jag gick en del även denna gång men bara i backarna och då sprang jag ändå halva eller två tredjedelar av dem (förutom den sista och brantaste som jag besegrade idag). Planen nästa gång är att jag ska springa upp för backarna och sen gåvila efter, för att några gånger efter det springa backarna utan gåvila efter. Backarna är min utmaning, hade de inte funnits så hade jag redan idag orkat alla 8 km utan gåvila. Banprofil nedan, backen vid 6 km var den jag besegrade idag.

backigt

Men snabb kan jag inte kalla mig, men snabbhet är inte vad jag eftersträvar heller. Men visst, tävlar med mig själv gör jag och därför är mitt mål för lördagens Midnattslopp att slå min tid från förra året.

Fast nu sängen, två pass kvar innan det ÄNTLIGEN är dags för semester igen.

%d bloggare gillar detta: