Nu är det helg!

Jobbat klart för helgen och har nu tagit helg, eller det gjorde jag redan vid 14-tiden när jag stämplade ut från jobbet och tog med mig två bullar från Pressbyrån hem till Jennie och min stora kärlek. Sen jag kom hem har jag legat i soffan och småtittat på tv, och jag kan meddela att soffan även är skön att ligga i. Fortfarande nöjd med andra ord.

Är nu ledig i två dagar och har inga planer alls som det ser ut för tillfället. Eller jo, det där vanliga som att tvätta och städa. Hoppas på att det inte blir för bra väder så jag slipper att ha skuldkänslor för att jag ligger/sitter/hänger i soffan hela tiden. Ja, jag har saknat att ha en soffa, märks det?

För övrigt då? Jo tack, livet är fortfarande trist och jag blöder – men så ovanligt då! Denna gång fick jag sex blödningsfria dagar och blöder nu mer än vad jag har gjort under tiden som plastbiten suttit inne. Misstänker att jag nu kommer blöda till och förbi dag 16 då det är dags att börja med Primolut-Nor-kuren. Visserligen sa gynekologen att jag skulle blöda lite eftersom han tog ur spiralen, men inte visste jag att jag hade en slemhinna att blöda ut. Jag hade en cysta, det visste jag efter det vaginala ultraljudet, men jag tänkte aldrig på att fråga om slemhinnan och hur tjock den var. Men men…man kan ju inte säga att jag inte är van att blöda, misstänker att jag får stå ut med detta ett tag.

Nu dags för film, får se om jag hittar något på Netflix som jag vill se. Den film som jag riktat in mig på fanns inte för streaming så den har jag bokat på Lovefilm istället.

Nr 82 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: