Den där vikten

Den förlamande tröttheten från igår håller i sig. Inte så konstigt kanske eftersom jag återigen har sovit dåligt och sedan var tvungen att gå upp alldeles för tidigt i morse. I morse var jag så trött att jag till och med glömde att ställa mig på vågen, första gången det hände sedan jag skaffade den (till och med när jag var sjuk så kravlade jag mig upp dagligen för att väga mig). Och ja, jag vet, man ska inte väga sig varje dag…det är bara siffror…mät dig istället…och allt det där som människor säger. Men nu är det så att jag väger mig dagligen, och det tänker jag fortsätta med så länge jag känner att jag vill det. Det här beteendet har jag haft i cirka 20 år, har inte vägt mig dagligen under denna tid men under långa perioder har jag gjort det. Och mer tänker jag inte säga om det, men det jag skulle säga var att jag än så länge klarar den viktplan jag satt upp för året. Saken är den att jag dock helt kommit från ”den rätta vägen” nu så om jag inte skärper mig så går det snart åt skogen med mina mål. För några veckor sedan var det dags att mäta sig, det gjordes aldrig. Inte heller har jag fört in min vikt från de senaste veckorna, en anledning till det är för att jag en av veckorna hade ett stort plus och då var det inte roligt längre. Så, ändring på detta måste komma snart, typ nu. I helgen är det jag som mäter mig på lördag och för in dessa siffror och vikter från de gångna veckorna, det vill säga skärpning angående det men framför allt skärpning när det kommer till mat och träning.

Men nu, förlamande trötthet, hoppas jag du kan få mig att sova ett par timmar innan det är återigen är dags för ett pass på jobbet. Sen är det helg och jag ska sova l ä n g e både lördag och söndag, så nåde den som väcker mig då!

Nr 72 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: